Slaider 01

Slider 02

Slider 03

Slider 04

Slider 05

Slider 06

Slider 07

Slider 08
Czołem Panie Bracie! Witamy serdecznie na naszym Sejmiku. Musisz się przedstawić odŸwiernemu, by móc korzystać z Sejmiku.
Pseudonim Zapisz login
Hasło
   
Problem z grą
Autor Głosy
02.11.2009 09:09

Użytkownik jest offline Apacher
Szeregowy
Służba Zasadnicza

Liczba głosów: 1

 0
Witam!
Mam następujący problem:
Ostatnio kupiłem sobie grę Warhammer: Mark of Chaos, gre zainstalowałem, zainstalowalem pathce.
I teraz pojawia się problem: gra włącza i laduje sie bez zarzutu, wybieram jakakolwiek kampanie, intro dziala super, dialogi tez, ale gdy zaladuje sie poziom (gdy moge juz sterowac postacia) mam tylko 5 minutowe okienko by sobie pograc, bo potem gra sie wiesza i nie da sie jej inaczej wylaczyc jak zrestartowac komputer. Mój komputer spełnia zalecane wymagania gry, probowalem reinstalowac, zmieniac partycje na ktorej jest zainstalowana gra, przeinstalowalem tez patcha, usuwalem wpisy w rejestrze przy juz n- tej instalacji, ale to nic nie daje, co bym nie zrobil i tak sie wiesza... Bardzo mi zalezy zeby sobie pograc w ta gre, a smutne jest to ze skoro juz kupilem orginal to dzialac nie chce...
Z góry dziekuje za pomoc.


______________________
02.11.2009 11:58

Użytkownik jest offline ARTUT
Admirał
Dowództwo

"/>

Liczba głosów: 4426
Jaśnie Oświecony
 8
W instrukcji znajdziesz kontakt z Pomocą Techniczną dystrybutora - firmy Cenega Poland. Najlepiej odezwać się do nich bo oni znają bezpośrednie rozwiązania takich kłopotów...


______________________
Artur "ARTUT" Machlowski | Redaktor Naczelny | Valkiria Network | www.valkiria.net

Jak już tu ktoś kiedyś wspomniał, wszyscy powiedzą co sądzą, pokłócą się, poobrażają, poprzepraszają a ARTUT i tak zrobi swoje...

13.06.2010 14:57

Użytkownik jest offline kamilmwa
Szeregowy
Służba Zasadnicza

Liczba głosów: 1

 0
ja mam podobny problem z tym że występuje on trochę wcześniej tzn. szkolenie i automatyczna walka działają bez problemu a gry chce grać w kampanie i wybieram grę jedno osobową leci muzyczka jakby z intro ale brak jest obrazu jest cały czas czarny ekrany i nawet po 20 minutach oczekiwania nic się nie zmienia... może jakaś rada ??


______________________
14.06.2010 10:07

Użytkownik jest offline ARTUT
Admirał
Dowództwo

"/>

Liczba głosów: 4426
Jaśnie Oświecony
 8
Spróbuj ściągnąć i zainstalować najnowsze dostępne łatki. Jeśli to nie pomoże no to pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną Cenegi.


______________________
Artur "ARTUT" Machlowski | Redaktor Naczelny | Valkiria Network | www.valkiria.net

Jak już tu ktoś kiedyś wspomniał, wszyscy powiedzą co sądzą, pokłócą się, poobrażają, poprzepraszają a ARTUT i tak zrobi swoje...

16.12.2017 08:15

Użytkownik jest offline arno768
Szeregowy
Poborowy

"/>

Liczba głosów: 1

 0
a jaki to problem
_________________
Împrumut rapid online


______________________
Skocz do: